Waar vind ik mijn drukproef?

Als je een drukproef hebt ontvangen, betekent dit dat wij jouw goedkeuring vragen het ontwerp zoals in de drukproef staat door te sturen naar de drukker. Een drukproef ontvang je bij ons altijd digitaal.

Direct na het uploaden
Nadat je je bestand op onze website hebt geüpload kan het zijn dat deze door de automatische controle komt. Dit betekent dat ons systeem jouw bestand op een aantal technische elementen heeft goedgekeurd. Als dit zo is wordt meteen een drukproef aan je getoond. Je krijgt dan de keuze om deze direct goed te keuren en naar productie te sturen of om deze nog handmatig te laten controleren door onze grafische experts. Houd er rekening mee dat de handmatige controle even kan duren. Je zult een mail van ons krijgen zodra je bestand door ons is gecheckt. Hierin zit dan je nieuwe drukproef.

Per mail, na onze handmatige bestandscontrole
Je ontvangt van ons een email met daarin je drukproef. Deze mail ontvang je direct zodra we je bestand gecheckt hebben. Wij proberen de mail altijd ruim voor de productiedeadline naar je toe te sturen. Echter is het heel belangrijk dat jij je bestand zo snel mogelijk controleert en goedkeurt zodra we deze mail naar je sturen. Dit om ervoor te zorgen dat je order op tijd geleverd kan worden. Na de deadline goedkeuren betekent waarschijnlijk een vertraging.

In Mijn Account, als er een drukproef voor je klaar staat
Als er een drukproef voor je klaar staat dan is deze altijd terug te vinden in 'Mijn account'. Je kunt hier de order opzoeken en navigeren naar het scherm waar je je drukproef kunt controleren.

1. Ga naar mijn account: klik na inloggen op je naam, rechtsboven op de website

2. Zoek de bestelling welke nog op goedkeuring wacht en klik deze aan.

Check of het de juiste order is en klik op 'controleer je drukproef'