Hoe zorg ik voor een correct bestand?

Voor een mooi eindresultaat is het belangrijk dat jouw drukwerk bestanden correct opgemaakt zijn. Als je ervoor kiest om zelf je bestand aan te leveren, houd dan rekening met de aanleverspecificaties:

1. Kleur; jouw bestand moet opgemaakt zijn in CMYK kleuren
  2. Bestandstype; jouw bestand moet in het juiste type zijn opgeslagen (.pdf, .jpg, .tiff)
  3. Afloop en marges; we moeten voldoende ruimte hebben om jouw product te kunnen snijden. De benodigde marges per product kan je vinden in de werktekeningen
  4. Resolutie; Jouw bestand moet de juiste kwaliteit hebben
  5. Tekst; het lettertype in jouw bestand moet zijn ingesloten
  6. Formaat; jouw bestand moet passend zijn voor het product. Bekijk de werktekening van jouw product voor het juiste formaat.
  7. Aanvullende specificaties; ga naar aanleverspecificaties per product en zoek je product op

Als je klaar bent met je ontwerp, kan je het bij de bestelling uploaden.

Goed om te weten: er is altijd de mogelijkheid na het uploaden om een gratis bestandscontrole door onze experts te laten uitvoeren. Zonder dat jij akkoord hebt gegeven voor de digitale drukproef die je te zien krijgt, beginnen wij nog niet met produceren. Op die manier weet je altijd zeker dat er een juist bestand geproduceerd gaat worden