Kan ik mijn bestelling annuleren?

Uiteraard willen we niet dat je jouw bestelling annuleert. Neem contact met ons op als we je kunnen helpen om de annulering te voorkomen.

Het is mogelijk om je bestelling te annuleren zolang je je drukproef nog niet hebt goedgekeurd of nog niet betaald hebt. Zodra je de bestelling hebt betaald en de drukproef hebt goedgekeurd, dan is de bestelling in productie. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om te annuleren.

Je kunt je bestelling annuleren in Mijn Account door te kiezen voor "Bestellingen" en dan "Bestelinformatie" achter de bestelling die je wilt annuleren. Vervolgens kan je rechtsboven kiezen voor "Annuleer bestelling".

Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.