Hoe kan ik een vorige bestelling opnieuw bestellen?

Wil je je bestelling met een simpele druk op de knop opnieuw bestellen? Dat kan!

Zodra je bestelling is afgerond, kan je er voor kiezen om de bestelling opnieuw te plaatsen. Ga hiervoor naar Mijn Account en kies voor "Bestellingen" en dan "Bestelinformatie" achter de bestelling die opnieuw wilt bestellen. Vervolgens kan je rechtsboven kiezen voor "Bestel opnieuw" of "Bestel opnieuw met dezelfde bestanden."Schermafbeelding_2018-06-11_om_16.46.16.png

Als deze optie niet beschikbaar is, dan is het product waarschijnlijk niet meer leverbaar. Neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

Om een product opnieuw te bestellen waarvoor een offerte op maat is gemaakt, kun je opnieuw een offerte aanvragen en je vorige bestelnummer doorgeven.