Waarom werkt de online design tool niet?

De online design tool is gemaakt om te werken met Flash, dit betekend dat Flash geïnstalleerd moet zijn op je computer om de online design tool te laten werken. Als je computer of tablet geen Flash geïnstalleerd heeft wordt een waarschuwing weergegeven en daarna wordt je gevraagd om de Flash software te downloaden en te installeren.

Als je de software hebt geïnstalleerd kun je de pagina vernieuwen en daarna werkt de online design tool. Let op dat Apple iPads, iPhones en andere Apple producten je niet toestaan om Flash te installeren. Je moet een computer of een ander niet Apple product gebruiken om de online design tool te gebruiken.