Hoe kan ik mijn drukproef goedkeuren?

Nadat je je bestanden hebt geüpload, controleren wij het ontwerp en krijg je van ons een email dat er een drukproef voor je klaar staat. Om deze drukproef goed- of af te keuren, log je in op Mijn Account en klik je op "Controleer je drukproef".Schermafbeelding_2018-06-04_om_11.30.48.png

Als je de drukproef gecontroleerd hebt en dit is hoe je het ontwerp geprint wilt hebben, dan kan je gaan goedkeuren. Lees hier op welke punten je het ontwerp moet controleren. Je keurt de drukproef goed door te klikken op de knop "Start productie".

Wanneer je goedkeurt, dan start het productieproces en kan je de bestelling en het ontwerp niet meer wijzigen!Schermafbeelding_2018-06-04_om_11.56.53.png